Jäseneksi

 

JÄSENEKSI HIIPUUN!

Olet käynyt melonta- tai purjehduskurssin tai HiiPun kouluttajat toteavat taitosi ja kokemuksesi riittäväksi joten tervetuloa HiiPun jäseneksi!

Jäseneksi liittymisiä hoidetaan kesäkaudella HiiPu-rannassa vain tiistai-iltaisin sekä talvella Nummelan uimahallissa lauantai-iltaisin, varmistathan ensin vaikka hiipu1@gmail.com:ista. Annettuasi henkilötiedot jäsenrekisteriin, saat maksulapun ja henkilökohtaisen, pysyvän viitenumeron, jota käytetään kaikissa henkilökohtaisissa maksuissa. Jäsenasioita hoitaa Viivi Kuuspalo.

Voit käyttää HiiPun kalustoa ja varusteita Hiidenvedellä maksettuasi jäsenmaksun per vuosi, käyttömaksun per kausi ja vanhan vajan avainpantin.

Vaihtoehtoisesti voit vuokrata omalle kanootille paikan uudesta vajasta maksamalla jäsenmaksun, paikkamaksun per kausi ja uuden vajan avainpantin. Kanoottipaikoista voit kysyä vajamestari Pekka Pitkäseltä, hiipu1@gmail.com.

HiiPu tarjoaa jäsenilleen

  • Melonta-, purjehdus- ja turvallisuuskursseja kesällä Hiidenvedellä ja talvella Nummelan uimahallissa
  • Melontaretkiä järvillä, jokireiteillä ja merellä, purjehdus- ja surftapahtumia
  • Kanoottipooloa kesällä Hiidenvedellä ja talvella Nummelan uimahallissa
  • Neuvontaa kaluston ja välineiden hankinnassa ja huollossa
  • Mahdollisuuden itsensä ja seuratoiminnan kehittämiseen
  • Lajikoulutusta, kannustus myös muiden järjestämiin koulutuksiin (SMSL, NIL, BCU...)

HiiPulla on melontakäyttöön useita kajakkiyksikköjä, muutama kaksikko ja avokanootti sekä joki-, koski- ja poolokajakkeja. Purjehduskalustoon kuuluu useita purjelautoja rikeineen, pari lasten rikiä moderni Star Board harjoittelulauta, optimistijolla ja Terhi 375 Sail purjevene sekä lähinnä talvikäyttöön siipipurje.

Yhteystiedot