Talkoot

Tunnistatko omasi? Hae pois. HiiPu ei vastaa näistä tavaroista millään tavoin.
Löytyvät tuolta kaapin päältä Löytötavaralaatikosta hetken aikaa, sitten UFF yms kutsuu.

HiiPun rantatalkoot la 26.10.2019 klo  9 alkaen

Talkoopuuhaa tarjolla lauantaina - HiiPun - ranta talvikuntoon

Tarjolla on rannan haravointia ja kunnostusta, lapiointia, kottikärräystä, rantaojien perkausta, pohjakivien poimintaa, vajojen siivousta, kanootti- ja surffikaluston tarkastus ja pesua ja huoltoa, veneiden pesua, kirkkoveneen tarkastus ja huoltoa.
Tule tarkistamaan oman kajakkisi, varusteiden kunto ja paikka. Onhan varusteesi ja kajakkisi merkitty omalla nimellä?
Kaffetta ja makkaraa on tarjolla talkooväelle.

Tervetuloa

HiiPun rantatalkoot la 11.5.2019 klo  9 alkaen

Tarjolla on rannan ja nurmikon haravointia ja kunnostusta, lapiointia, kottikärräystä, rantaojien perkausta, vajojen siivousta, kanootti- ja surffikaluston tarkastus ja pesua ja huoltoa, veneiden pesua, kirkkoveneen tarkastus ja huoltoa.


Tule tarkistamaan oman kajakkisi, varusteiden kunto ja paikka. Onhan varusteesi ja kajakkisi merkitty omalla nimellä?
Kaffetta, mehua, pullaa ja makkaraa on tarjolla talkooväelle.
Kanna oma talkookortesi HiiPun kekoon!


Talkooterveisin
Jouni

---------------------

Talkoissa oli kuusi innokasta tekijää joiden ansiosta saatiin piha-alueet haravoitua, rantaviiva putsattua, pari kajakkia avattiin paketeistaan, toimisto ja pukuhuoneet järjesteltiin ja siivottiin. 

Kiitos mukavasta päivästä!

T. Pekka

Puumannin niittotalkoot to 9.8.2018 klo  9

Torstaiaamuna 9.8. klo 9 on Puumannin rannan niittotalkoot ja puuvajaankin pitäisi pinota jonkinverran lisää klapeja. 3 - 4 talkoolaisen paikkaa vapaana. Ilmoittaudu mukaan torstain talkoisiin tähän sähköpostiin tai soita Kalervolle 050-5504810. Ajo-ohjeet saat Kalervolta tai tästä sähköpostista kysymällä.
Tarjolla nokipannukahvit ja makkaran käristystä.

Talkooterveisin
HiiPu
Jouni

HiiPun rantatalkoot la 5.5.2018 klo  9 alkaen

Laituri lasketaan vesille. Tarjolla on myös rannan ja nurmikon haravointia ja kunnostusta, lapiointia, kottikärräystä, rantaojien perkausta,kanootti- ja surffikaluston tarkastus ja pesua, huoltoa, ja muuta talkoopuuhaa.
Tule tarkistamaan oman kajakkisi, varusteiden kunto ja paikka. Onhan varusteesi ja kajakkisi merkitty omalla nimellä?
Kaffetta, mehua, pullaa ja makkaraa on tarjolla talkooväelle.
Kanna oma talkookortesi HiiPun kekoon!

Tervetuloa
Jouni
HiiPu

Klapitalkoot Rysätarhassa ma 20.11.

Rysätarhassa puu- ja klapitalkoot ma 20.11. klo 9. Puita on pantu poikki, rungot ovat jo rankoina. Pätkitään, halkaistaan ja pinoon, se on maanantain meininki!  Mukaan työhanskat ja julmasti työpuhtia -  ei sentään olla työjuhtia! Nokipannukaffet, pullaa ja talkoolounas tarjolla. Tiedustelut Tapani 040-5561345 tai hiipu1@gmail.com

HiiPun-rannassa syystalkoot la 21.10. klo 10 alkaen

Kaikenlaista talkoopuuhaa tarjolla. Rannan ja nurmikon haravointia ja kunnostusta, lapiointia, kottikärräystä, rantaojien perkausta, vajojen siivousta, kaluston huoltoa, kirkkoveneen syystarkastus ja huoltoa.
Kaffetta ja pullaa on tarjolla talkooväelle.
Tervetuloa

Rysätarhassa risujenpolttotalkoot ti 17.10.

Rysiksessä paikalla jo klo 9.
Rantaa on avarrettu ja oksia ja risuja tuli melkoinen määrä. Mustakellarin kalliojyrkänne näkyy nyt rannan tervaleppämetsän välistä laavunuotioilta. Nyt on sopivan märkä aika polttaa risut polttonuotioissa turvallisesti ja saada ranta priimakuntoon. Älä ole kunnostasi visu, tule Rysikseen ja kanna risu!

Talkoolaisille on tarjolla nokipannukahvit, pullaa ja reipas talkoolounas luonnon helmassa. Mukaan työhanskat ja juotavaa.
Ilmoittaudu ja tiedustele Tapanilta 040-5561345 tai tähän sähköpostiin hiipu1@gmail.com. Ajo-ohjeet Tapsalta.

Rysätarhassa klapitalkoot ja trimmausta ti 20.6.

20.6. tiistaina oli Rysätarhan vuoro. Vajassa oli vielä takaseinällä puoliväliin seinää rivi pyöreitä klapeja. Vajan viereistä klapikasaa pressun alta oli jo verotettu noin neljännes. Täytettiin puuvaja klapikasalla. Tuli melkein täyteen.
Niitettiin laavujen ympäristö ja laavujen ja rannan välinen alue.

Puumannissa niittotalkoot pe 16.7.

Puumannin laavualue saatiin niitettyä kolmen miehen toimesta juuri ennen kuin oli tulossa nuku ulkona yli la-su 17-18.6. Hienoa jälkeä tuli!

Puumannissa oli talkoot ti 2.5.2017

Puuvajaan tuli pari riviä kuivia klapeja lattiasta kattoon ja takaseinälle hiukan tuoreempia kuivumaan. Syksyllä talkoissa tehdystä pölleistä halkaistiin klapeja aika määrä vajan taakse klapikasaan kuivumaan. Mukana Tapsa, Veijo, Kalervo, Pekka ja Jouni. Kiitoksia talkoolaisille!

Puumannissa klapitalkoot ti 2.5. klo 8.30

Puu- ja klapitalkoot Puumannissa klo 8.30 alkaen. Puut alkavat olla ihan loppu, muutama sylillinen enää puuvajassa!  Mukaan  työhanskat ja työpuhtia! Nokipannukaffet, pullaa ja makkaraa talkooväelle. Viisi  talkoolaista tarvitaan, niin  talkoot sujuu.
Tiedustelut Tapani 040-5561345 tai hiipu1@gmail.com.
Tervetuloa

HiiPun rantatalkoot la 29.4.2016 klo 10.00 alkaen

Tarjolla on rannan ja nurmikon haravointia ja kunnostusta, lapiointia, kottikärräystä, rantaojien perkausta, Seuramajan kevätsiivousta, vajojen siivousta, kanootti- ja surffikaluston tarkastus ja pesua ja huoltoa, veneiden pesua, kirkkoveneen tarkastus ja huoltoa.
HiiPun joutsen ankuroidaan kaisikon viereen rantavahdiksi.

Tule tarkistamaan oman kajakkisi, varusteiden kunto ja paikka. Onhan varusteesi ja kajakkisi merkitty omalla nimellä?
Kaffetta, mehua, pullaa ja makkaraa on tarjolla talkooväelle.

Tervetuloa
Jouni

Puumannissa oli talkoot pe 3.3.2017

Mukana oli 5 talkoolaista. Puuvajaan tuli aika määrä kuivia klapeja ja viime loppuyksyn talkoissa tehdystä pölleistä halkaistiin klapeja mahtava määrä.  Kiitoksia talkoolaisille!
Talkoot jatkuvat keväällä.

 

Talkoot Puumannissa pe 3.3.

Puumannissa puu- ja klapitalkoot pe 3.3 klo 9 alkaen. Puut pikotaan nyt klapeiksi. Mukaan  työhanskat ja työpuhtia! Nokipannukaffet ja pullaa talkooväelle. Kolme tarvitaan lisää, niin  talkoot sujuu.
Tiedustelut Tapani 040-5561345 tai hiipu1@gmail.com.
Tervetuloa

Ti 1.11. kanoottilaituri ja HiiPun rantajoutsen nostettu talviteloille

Talventulon uhka ke 2.11.  sai 3 talkoolaista tempaisemaan kanoottilaiturin ylös talviteloille kirkkovenekatoksen viereen. 3 osainen laituri saatiin siirrettyä vedestä pala kerrallaan. Siirrossa käytettiin kirkkoveneen vesillelaskun pyöreitä pölkkyjä apuna. Kylmettynyt rantajousen haettiin kajakilla kaislikon vierestä rantavedestä. Joutsen on nyt HiiPulla talvipesässään.

La 29.10 2. syystalkoissa jatkettiin syystoimia

Puuvajaan tuotiin lisää polttopuita, syksyllä asennettua, jo toimivaa ilmalämpöpumppua trimmattiin ja perattiin uuden vajan rannanpuoleinen oja lehdistä ja savesta. Talkoissa ahkeroi 4 talkoolaista.

La 8.10  1. syystalkoissa ranta siistittiin ja saatiin veneet vesiltä

Syksyn lehdet saatiin siivottua HiiPun-rannasta. Veneet nostettiin ylös ja nurinpäin talviteloille. Punainen vene kuurattiin putipuhtaaksi. Kylmä syystuuli puhalteli järveltä ja auttoi lehtien keruussa. Tuulen lisäksi tarvittiin lehtipuhallinta, haravia, lehdenkuljetuspressua,kottikärryä ja 5 talkoolaista.

HiiPun toiset syystalkoot la 29.10. klo 10 alkaen HiiPun-rannassa

Tarjolla on laiturin nostoa, rannan kunnostusta, veneiden putsausta,  lapiointia, kottikärräystä, rantaojien perkausta, Seuramajan siivousta ja ikkunoiden pesua, vajojen siivousta, kanootti- jasurffikaluston tarkastus ja siistimistä/huoltoa.
Kaffetta ja pullaa ja hernekeittoa on tarjolla talkooväelle.

Tervetuloa

HiiPun syystalkoot la 8.10. klo 9 alkaen HiiPun-rannassa

Kaikenlaista talkoopuuhaa tarjolla. On rannan ja nurmikon haravointia ja kunnostusta, lapiointia, kottikärräystä, rantaojien perkausta, Seuramajan siivousta ja ikkunoiden pesua, vajojen siivousta, kanootti- jasurffikaluston tarkastus ja siistimistä/huoltoa, veneiden pesua, kirkkoveneen tarkastus ja huoltoa.
Kaffetta ja pullaa ja hernekeittoa on tarjolla talkooväelle.

Tervetuloa

Talkoot Puumannissa ke 28.9.

Puumannissa jatkuu puu- ja risusavotta klo 8.30 alkaen.. Puita on pantu poikki, nyt rungot pätkiksi ja pinoon,oksat risuiksi ja kasaan. Mukaan  työhanskat ja julmasti työpuhtia -  ei sentään olla työjuhtia! Nokipannukaffet ja makkaraa talkooväelle. Evästä mukaan, ilman sitä ei jaksa huhkia. Tiedustelut Tapani 040-5561345.

Tervetuloa

Talkoot Puumannissa to 22.9.

Puumannissa jatkuu puu- ja risusavotta klo 8.30 alkaen.. Puita on pantu poikki, nyt rungot pätkiksi ja pinoon,oksat risuiksi ja kasaan. Mukaan  työhanskat ja julmasti työpuhtia -  ei sentään olla työjuhtia! Nokipannukaffet ja makkaraa talkooväelle. Evästä mukaan ettei ruis lopu ranteesta. Tiedustelut Tapani 040-5561345.

Tervetuloa

Talkoot Puumannissa ke 14.9.

Puumannissa(ei Rysätarhassa) puu- ja risusavottaa, risujen kasausta kaadetuista puista. Mukaan  työhanskat ja julmasti työpuhtia! Talkoot klo 8.30 alkaen. Nokipannukaffet ja -pullaa ja makkaraa talkooväelle.  Evästä mukaan, jotta jaksaa hihat kääriä ja talkoissa hääriä!

Tiedustelut Tapani 040-5561345.

Tervetuloa

La 14.5. HiiPun rantatalkoissa 15 talkoolaista

Paljon saatiin taas aikaan. HiiPun lippu nostettiin salkoon, rantaviivalta siivottiin rantamoska pois, kirkkovenekatos sai uuden peitteen vanhan auringonpolttaman ja tuulen repimän tilalle,kirkkoveneen sisäpuoli harjattiin ja imuroitiin huolella, PuuCee tyhjennettiin, seuramajan edustan nurmikko leikattiin ojalle saakka,  melontaliivit putsattiin ja pestiin, seuramajaa imuroitiin. Lopussa nautittiin talkookahvit, pullat ja makkarat.
Kiitoksia mukana olleille 15 talkoolaiselle!

la 7.5.  HiiPun ekoissa rantatalkoissa talkoolaisia 8

Ranta saatiin jo mukavaan kuntoon, mutta töitä jäi vielä la 14.5. päivälle.
Rantamoskaa siivottiin rantaviivalta, haravoitiin piha-alueet, kottikärrättiin, kaadettiin ja pätkittiin 2 puuta, punainen huoltovene ja optari laitettiin rantaan, vene kuurattiin puhtaaksi ja Arvi tekee keskipenkin tilalle filmivanerista uuden alkavalla viikolla, seuramaja siivottiin, uuden vajan pukuhuone siivottiin ja vesipestiin, uuden vajan matot pestiin painepesurilla,  Vanhan vajan tatosta kontkattiin nauloja, etteivät puhko tai raavi SUP- tai surffilautojja, HiiPun joutsen laitettiin kanoottilaiturin eteen kaislikon edustalle. 
Ja lopuksi nautittiin talkookahvit, pullat ja makkarat.
Kiitoksia mukana olleille!

Tiistaina 10.5. Moisanderin Marja kävi vielä pesemässä HiiPun seuramajan ikkunat. :)

Huhtikuun alkupuolella Kolehmaisen Veijo on laskenut kanoottilaiturin vesille! :)

Rysätarhan puutalkoot perjantaina 1.4.

Rysätarhan kevään puutalkoot jatkuvat perjantaina 1.4.
Risut on poltettu, vanhat pölkyt halkaistu klapeisi, mutta maaliskuun risusavotan jäljiltä kohosi melkoinen rankakasa laavujen taakse. Rangat pätkitään ja halkaistaan klapeisi.

5 - 6 talkoolaisen  ja kahvimestarin paikat vapaana.

Nokipannukahvi porisee nuotiolla ja pullaa on talkooväelle!
Aamulla klo 9 Rysätarhan parkkipaikalla, osoite Pääksniementie 60, Vihti.

Tervetuloa mukaan Rysätarhatalkoisiin.
Tiedustelut Tapani 040-5561345

 

 

Rysätarhan risunpolttotalkoot ke 8.3.2016

Rysätarhan laavujen ympäristöä ja takana olevaa mäkeä on siistitty ja karsittu pienpuustoa maaliskuun vaihteessa HiiPun toimesta.

Keskiviikkona 8.3. oli sitten risunpolttotalkoot klo 9 - 15.  4 hiipulaisen tehoryhmä kääri hihansa, latasi nokipannukahvin nuotiolle ja alkoi oksien ja risujen polttoon, kun keli oli poltolle otollinen - keväisen kostea. Puun rangat kuskattiin laavujen taakse ja melkoinen kasa siitä jälleen syntyi.
Kiitoksia talkoolaisille.
Vielä on tulossa maalis- huhtikuussa rankojen pätkintä ja pilkkominen klapeiksi.

 

Rysätarhan ulkoilupäivä ja talkoot ti 26.1.2016 pidettiin vesisateessa

Rysätarhan ulkoilupäivässä ja talkoissa oli 5 henkilöä. Vettä satoi kohtalaisesti aamulla, mutta sade heikkeni ja jatkui kumminkin heikkona koko päivän. 5 hiipulaista oli mukana ja loput syksyllä kaadetut puunrangat saatiin pätkittyä ja pinottua puuvaraston taakse. Kiitoksia talkoolaisille!

Puut halkaistaan keväällä.

HiiPu

Rysätarhan talkoot torstaina 3.12 klo 9

vielä kerran Rysätarhaan - puu- ja joulusiivoustalkoot!

Polttopuidentekoa, pätkimistä, pinoamista ja muuta mukavaa Rysätarhan parantamistöitä tai muuten vaan mukavaa oloa laavun äärellä.

Aamulla klo 9 Rysätarhan parkkipaikalla, osoite Pääksniementie 60, Vihti.

Talkoo- tai vaellusvaihde päälle, polkutossut/kumpparit jalkaan ja autolla Rysiksen parkkipaikalle!
Nokipannukahvit porisee nuotiolla pullan painikkeeksi. Omat makkarat.

Tuo omat ajatuksesi Rysätarhan kohentamiseksi vielä mukavampaan kuntoon.
Ilmoittaudu tai kysy Tapanilta 040-5561345. 5  talkoolaista tarvitaan.

Tervetuloa talkoisiin

HiiPu

Rysätarhan talkoot keskiviikkona 4.11 klo 9


Rysätarhan  syksyn viimeiset puu-, raivaus, risunpolttotalkoot Rysätarhassa ke 4.11. klo 9.
Aamulla klo 9 Rysätarhan parkkipaikalla, osoite Pääksniementie 60, Vihti.

Talkootakki tai - frakki päälle ja auton nokka nyt Rysätarhaan.

Nokipannukahvit porisee nuotiolla pullan painikkeeksi. Omat makkarat.

Rysätarha tulee nyt kerta kaikkiaan hienoon kuntoon. Maisemaa on avarrettu ja puita raivattu,
polttopuita tehty, risukkoa raivattu ja puucee on tehty uusiksi ja on nyt kompostipuucee.
Laavun takana oleva hieno mäki on tullut esiin!

Nyt on risujen polttoa, risukon raivausta, rannan siivousta ja muuta puuhaa.

Ilmoittaudu tai kysy Tapanilta 040-5561345. 5  talkoolaista tarvitaan.

Tervetuloa talkoisiin

HiiPu

HiiPun toiset rantatalkoot la 14.5. klo 10.00 alkaen

On rannan kunnostusta, rantaojien perkausta, vajojen siivousta, kanootti- jasurffikaluston tarkastus ja pesua ja huoltoa, veneiden pesua, kirkkoveneen tarkastus ja huoltoa ja uuden kattopressun laitto.

Talkoopäivänä on hyvä tulla tarkistamaan oman kajakin ja varusteiden kunto ja paikka.
Myös tulee tarkistaa, että omat välineet on merkitty omalla nimellä.
Pirtissä on kahvi- ja mehutarjoilua talkooväelle. Pullaakin löytyy ja makkaraa talkooväelle.

Tervetuloa