Hiidenvesipoolo 2013

Lauantaina 6.7.järjestimme 2. divisioonan kanoottipooloturnauksen kotikentällämme Maaniitunlahdella. Ensin pelattiin neljän joukkueen yksinkertainen sarja ja sitten pronssi- ja finaaliottelut.

Pelasimme alkusarjan otteluissamme vakuuttavasti. Voittamalla kaikki ottelumme raivasimme tiemme finaaliin. Ensin Helsingin Merimelojien kakkosjoukkue kukistui maalein 4-1. Seuraavana tuli vastaan Tampereen Vihuri, joka sai tunnustaa tappionsa maalein 5-1. Viimeisessä alkusarjan ottelussa rutistimme erittäin tasaisen taistelun päätteeksi 3-2 voiton Lohjan Melan Vääntäjien kakkosjoukkueesta.

Pronssiottelussa kohtasivat helsinkiläiset  ja tamperelaiset. Suurkaupunkien taiston veivät  pääkaupunkilaiset lukemin 4-1 ja nappasivat pronssipokaalin palkintokaappiinsa.

Loppuottelussa kohtasimme Melan Vääntäjät. Joukkueet tuntevat hyvin toisensa ja osasivat eliminoida vastustajansa vahvuudet tarkoin. Maalijuhlaa oli tästä väännöstä turha odottaa. Peli oli tasaista kuten alkusarjan ottelussakin, mutta lohjalaiset onnistuivat toisen puoliajan lopulla karkaamaan jo 1-3 johtoon. Kirimme oli raju ja viitisentoista sekuntia ennen päätösvihellystä teimme vielä kavennusmaalin, mutta aika loppui kesken. Meidän oli tyytyminen kunniakkaaseen kakkostilaan. Finaali lohjalaisille maalein 2-3.

 

 Tulokset

1   Melan Vääntäjät II, Lohja

2   Hiidenveden Purjehtijat

3   Merimelojat II, Helsinki

4   Tampereen Vihuri

 

Pami pysäyttää lohjalaisten rynnistyksen. Hyvä!
Puolustus asettautuu. Ripeästi, pojat!
Taistelu on kovaa mutta ankaraa.
Hirvittävää säpinää . Saako MeVä maalin?
Palkitut. Onnelliset.