Avustajaksi tiistaisin

Jäsen, avusta tiistaikokeilussa!

Tiistaikokeilu on monelle niitä ensimmäisiä kosketuksia melontaan ja on kaikkien etu että tämä poikii jatkoa! Kokeilijalla on usein tarve saada tietoa (esim. kuinka jäseneksi, ja hintoja), ja apua välineiden kanssa (esim. miten puen liivin ja aukkarin). Yksinkertaista mutta tarvitsee avustajia päästäkseen eteenpäin! Turvallisuussyiden takia voimme olla menemättä vesille jos avustajia ei ole riittävästi. Helpottaa suuresti jos pystyt ilmoittamaan tulostasi kullekin tiistaille, meillä whatsapp-ryhmä tähän :) Myös hiipu1 at gmail.com

Tule mukaan vaikka toisen jäsenen kanssa, hommat sujuvat parhaiten silloin kun paikalla on avustajia ja ohjaajia "yli tarpeen", koska jokainen voi keskittyä omaan tehtäväänsä ja pyytää vapaampaa kaveria vaikka katsomaan kokeilijalle sopivampaa aukkaria ym.

Tämä on talkootoimintaa parhaimmillaan, helppoa, hauskaa ja kyllä siinä itsekin oppii ihmisistä ja välineistä ihan kummasti! Myös aikataulu on joustava, kesätiistaisin klo 18-19.30 välillä puolikin tuntia on hyvä, varsinkin hyvällä säällä jolloin kokeilijoita riittää. Ohessa ohjeistus tiistaikokeilussa avustaville, olkaapas hyvät :)

PDF-tiedostoTiistaikokeilu.pdf (1.2 MB)
Tiistaikokeilun ohje kartan kanssa