Kurssit

Kesän 2024 kajakkimelonnan peruskurssien ilmoittautuminen on avattu! Tulemme kaudella 2024 siirtymään osittain käyttämään verkko-oppimisalustaa, josta tiedotamme tarkemmin kevään aikana. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin ohjeet tämän käyttöön ennen kurssin alkua. Kurssin aikatauluksi mainitut tunnit ovat kuitenkin "läsnäolotunteja", jotka vietämme tuttuun tapaan rannassa ja vesillä. Verkossa täydennetään osaamista tämän ajan ulkopuolella itsenäisesti jo ennen kurssia ja sen aikana/jälkeen. Tarvittaessa ohjeistamme ja autamme, kysy rohkeasti jos asia mietityttää!

Seurastamme löytyy myös avokanoottiohjaajia. Mikäli olisit kiinnostunut, voit ilmoittaa kiinnostuksesi osiossa avokanoottikurssi, niin olemme yhteydessä mikäli tällainen kurssi toteutuu!

Tänä kesänä saimme seuraamme myös SUP-ohjaajia, seurailehan siis sivuja, mikäli kurssittautuminen SUP-lautailuun kiinnostaa.

Nuorille järjestämme omia kursseja. Lisätietoa osiosta Lapset ja nuoret

 

Melonnan MELOJA 1-peruskurssi

Melonnan peruskurssit on tarkoitettu aloittelijoille tai jonkin verran melontaa harrastaneille. Osallistujan tulisi olla 12 vuotta täyttänyt. Nuoremmille on tarjolla oma nuorten kurssi, josta tiedotetaan erikseen täällä.

Arkikursseilla kaksi ensimmäistä iltaa harjoitellaan melontatekniikkaa ja opitaan melonnan perustiedot. Ensimmäisen illan päätteeksi tehdään pelastautumis- ja kaatumisharjoitus.
Kolmantena iltana melotaan pieni retki (torstaimelonta). 

Kurssit noudattavat Suomen melonta- ja soutuliiton kurssisuositusta. Lisää tietoa täältä.


Kursseilla käytetään HiiPun kajakkiyksiköitä ja melontavarusteita.


Melonta-asu: Sään mukainen, liikkumiseen soveltuva urheilu- tai ulkoiluasu (tarkemmat tiedot kurssiohjeessa)


Kurssin hinta: Aikuiset 80 €, lapset ja nuoret  (alle 18-vuotiaat ) 40 €.
Hintaan sisältyy kurssimateriaali, kaluston käyttö sekä diplomi.


Kurssin käynyt voi lunastaa itselleen MELOJA1-kortin hintaan 10€. Vasemmalla siitä tarkemmin.

 

Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti vihtiläisille ja lähikuntien asukkaille.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut:

  • hiipu1(ät)gmail.com
  • Mia 0408281586

 

Purjelautailukurssit
Kursseilla opetetaan teoriaa ja käytäntöä. Keskeisessä asemassa kursseilla ovat turvallisuus ja peruskäännökset, jotta kurssilaiset pääsevät hyvillä eväillä opettelemaan itse lisää lajista.
Kursseja järjestetään tarvittaessa kysynnän mukaan. Tiedustelut: Kalervo Maarto 050 550 4810.

Meloja 1 -kortti

HiiPu sai oikeuden Euro Paddle Pass (EPP) -järjestelmän 1-tason kortin myöntämiseen. Kortin saadakseen on hyväksytysti suoritettava kaikki osa-alueet peruskurssillamme, joka vastaa sisällöltään SMSL:n melonnan peruskurssia.

Kortin voi lunastaa itselleen 10 euron hintaan. Melontakurssin aiemmin suorittaneet antavat näytön osaamisestaan. Ottakaa sähköpostitse yhteyttä, niin sovitaan ajankohta.

Kortti on helppo tapa todistaa taitonsa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Esimerkiksi monet vuokraamot vaativat tietyn tason osaamista vesille pääsemiseksi.