Retket

Tervetuloa HiiPun retkille!


HiiPun järjestämät retket ovat lähinnä jäsenille. Ei-jäsenet katsotaan tapauskohtaisesti lisämaksulla (omalla kajakilla 10 €, HiiPun kalusto lainaan 20€). Retkien tarkemmat kuvaukset löytyvät Retket 2023- sivulta. Lähempanä kesää kalenteri täydentyy ja vielä on mahdollisuus vaikuttaa kalenterin sisältöön vuodelle 2023. Ilmoita halukkuutesi uuden retken vetämiseen alla vasemmalla olevalla lomakkeella.

Alempana sivulla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua retkille mukaan. Kustakin retkestä tehdään oma ilmoitus, joka ohjautuu edelleen retken vetäjille. Jos haluat toimia ohjaajana tai apuohjaajana retkillä, samalla lomakkeella voit ilmaista halukkuutesi tähän pestiin. Muistakaa ilmoittautuessanne retkille myös ilmaista trailerin vetomahdollisuudesta ja varsinkin onko teillä mahdollisuutta henkilökuljetuksiin autolla retkipaikoille.

Joistakin retkistä voi puuttua tarkempi ajankohta tai vetäjä. Näillekin reissuille kannattaa ilmoittautua, niin nähdään onko retkelle kiinnostuneita. Saat tarkemmat tiedot tapahtumasta välittömästi sen vahvistuttua ja aikataulujen tarkennuttua.

Osallistumisen voit perua seuraavasti: Valitse retki ja kerro peruminen tekstilaatikkoon.

Retket toteutetaan pääasiassa omakustannusperiaatteella ja polttoainekulut jaetaan ellei toisin sovita. Retki voidaan joutua peruuttamaan, mikäli ohjaaja esimerkiksi sairastuu äkillisesti tai retkelle ei ilmoittaudu riittävästi lähtijöitä.

Ilmoittaudu retkille 2023

Muista täyttää lomake huolellisesti loppuun saakka. Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi kuittauksen. Olethan yhteydessä hiipu1@gmail.com jos kuittausviestiä ei ole tullut

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Palautelomake


 

Voit laittaa terveisesi ja toiveesi HiiPun retkitoiminnan vetäjille yllä olevan lomakkeen kautta. 

Palautteesi tulee perille nimettömästi.


Jos haluat toimia vetäjänä tai apuohjaajana jollakin retkellä, täytä alla olevat kentät.

HiiPun retkellä on aina pätevä ohjaaja ja retkisuunnitelma aikatauluineen. Löytyy myös toimintakalenterista. Extempore -retkellä on aina pätevä ohjaaja mutta virallista suunnitelmaa tai aikataulua ei ole. Ilmoittelukäytännöt vaihtelevat. Turvallisuus on näissäkin lähtökohta.

Ennen retkeä:
* Ilmoittaudu mukaan toivotulla tavalla ja kysele epäselvyydet vetäjältä
* Kerro jos voit osallistua kuljetuksiin tai muihin ennakkovalmisteluihin
* Ilmoita jos joudut perumaan lähtösi ettei turhaan lasketa varaasi

Retki:
* Tule ajoissa
* Avusta kaveria
* Huomiot ja ongelmat jakoon
* Ota retkestä kaikki irti :)

Retken jälkeen:
* Valokuvia ja videopätkiä reissusta osallistujille, ehkä sivuillekin. Löytyykö sinultakin?
* Muuta palautetta, ideoita, retkikertomus?