Tiistain jäsenilta ja kokeilu

Kavereiden kanssa kokeilu on parasta!

Tiistain jäsenilta (ja kokeilu)

 

Tiistai-iltaisin klo 18-19 HiiPun rannassa vietetään jäseniltaa. Tällöin jäsenellä on mahdollisuus tulla rantaan viettämään mukavaa iltaa yhteisen oleilun muodossa vesillä ja rannassa sekä sauna lämpiää seitsemäksi. Kerrataan tekniikkaa, kokeillaan eri välineitä, huolletaan kalustoa.. Tiistaina jäsen voi tuoda myös uuden kokeilijan mukanaan rantaan ilmaiseksi! 

Aiempina vuosina olemme järjestäneet joka tiistai kaikille avoimen maksuttoman kokeiluillan. Maksuton kokeilu on edelleen tiistaisin mahdollista erillisellä ilmoittautumisella. Rantaan voi tulla tiistaisin jutustelemaan, mutta vesille pääsyn takaamme vain ilmoittautuneille. Mikäli siis olet kiinnostunut tulemaan kokeilemaan melontaa, SUP-lautailua, purjehdusta tai purjelautailua, täytä alla oleva lomake ja ohjaaja vahvistaa kokeilun. Tarvittaessa voit myös laittaa viestiä tai soittaa 0408281586 tarkistaaksesi tilanteen mikäli olet viime hetkellä liikenteessä. Mikäli olet kiinnostunut kirkkoveneen kokeilusta, laita viestiä hiipu1@gmail.com. Tervetuloa tutustumaan HiiPun toimintaan!
 

Pidätämme oikeuden olla menemättä vesille tilanteen niin vaatiessa (esim. opastajan sairastuminen tai sää). 

Yli 5 henkilön ryhmälle ja pidemmälle kokeilulle sovithan erikseen kokeilun päivämäärän hiipu1@gmail.com. Maksu 10€/henkilö.  Tiistain kokeilut tarkoitettu yksittäisille kokeilijoille ja tehdään rannan läheisyydessä.

 

Tiedustele myös kursseja tai taitonäyttöä - Kurssin käytyäsi tai osoitettuasi taitosi ohjaajalle voit liittyä jäseneksi, saada käyttöoikeuden kalustoon tai kysyä kajakkipaikkaa.

Jäsen- ja avainasiat hoidetaan sähköpostin kautta, eli hiipu1@gmail.com 

Lajikokeilu

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua tiistain ilmaiseen kokeiluun. Kysymme yhteystietojasi, jotta voimme ilmoittaa mahdollisista muutoksista. Tietosi poistetaan kokeilun jälkeen emmekä käytä niitä myöhempään markkinointiin.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.