Uimahalli

Kevään hallivuorot 2024

Vihdin uimahalli (Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela)

Lauantai: 18-20 yleinen tekniikkavuoro

Sunnuntai: 18-21 yleinen poolovuoro

Tiistai: 21-22 yleinen poolovuoro

(HUOM, pooloryhmien aikataulut muokkautuvat pelaajamäärän mukaan; ajantasaiset vuorokohtaiset tiedotukset pelaajien omassa WhatAapp ryhmässä, joten olethan yhteydessä etukäteen hiipu1@gmail.com mikäli olisit tulossa kokeilemaan pooloa)

Tälle vuodelle olemme suunnitelleet jokaiselle lauantaille teeman. Varsinaisen teeman lisäksi on mahdollista myös aina treenailla vapaasti ja toteuttaa muita toiveita, joita paikalle saapuneilla on mielessä, mutta tullessasi tiedät että ainakin tähän asiaan on mahdollista paneutua syvemmin ja opastusta tarjolla. (Kevään teemat päivittyvät tammikuun aikana)

HUOM: MUUTOS VKO 6

10.2. ei lauantain teknikkavuoroa (pooloturnaus). Tekniikkatreenit su 11.2. teemana avokanootti

 

 

UIMAHALLIMAKSUT 2023-2024
Lauantaivuoro ja poolovuoro: jäsen 7€ / kerta ja vierailija 10€ / kerta
Vieras maksaa käteisellä paikan päällä tai näyttää kuitin maksusta tilille. Jäsenille lähetetään lasku kauden päätteeksi. Jäsenille maksukatto on 60€ syksy ja 60€ kevät, tämän summan yli menevistä vuoroista ei enää laskuteta.

Käy kurkkaamassa myös jäseneksi talvella

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Ovikello. Paina painike pohjaan asti.

Myöhemmin tuleville tiedoksi:

Jos aulassa ei näy ketään, soittakaa oven kahvassa olevaa ovikellopainiketta. Avaamme valvontakopista oven sähkölukon. HUOM! joskus joutuu käydä koputtelemassa parkkiksen puolen ikkunaan :) Oven uusi lukitus avautuu hyvin pieniäänisesti.

Yleinen melontavuoro
Omaa kokeilua, melontaa, tekniikan ja pelastustaitojen opastusta, ja halukkaille kajakkipyörähdyksen harjoittelua.
Melontaan tutustujat tervetuloa!


Kanoottipoolo
Mukaan kokeilemaan kaiken ikäiset! Opetus lähtee alkeista ja peli on hauskaa, HiiPulta saat lainaan kaikki tarvittavat varusteet. Jos jossain, niin poolossa oppii melomaan!