Hiidenvesimelonta

Hiidenvesimelonta 2017 tulokset ja juttu

Hiidenvesimelonta 2017 kuvaus

11. Hiidenvesimelonta järjestetään su 16.7,  heinäkuun kolmantena suunnuntaina Hiidenvedellä klo 11 alkaen ja lähtö HiiPun-rannasta. Ilmoittautuminen tämän sivun alalaidassa.

Paikka on Nummelassa HiiPun-rannassa Yli-Haakkointie/Niittyrinne, ranta, HiiPun majalla.
Osallistumismaksuun sisältyy ruoka, diplomi, arvonta ja sauna.

Kokemattomampikin ja nuori meloja voi tulla mukaan, kun eri reittejä on useita. Melonta on retki- ja kuntovauhtia oman valinnan mukaan.

12 km Simolansaari-Rekiniemi- Rysätarha-Papinsaari-HiiPu, joko ajanotolla tai retkiryhmänä                                                                                     20€
  5 km Simolansaari-Rekiniemi-Hannansaari-HiiPu, ajanotolla               20€
  2 km Nuoret, HiiPu-Maaniitynlahti-HiiPu, 2 x 1 km rantaa myöden         15€          
  2 km Perhe,   HiiPu-Maaniitynlahti-HiiPu, 1 km nuori ja 1km aikuinen       30€
12km ja 5 km lähtevät klo 11:00 yhteislähtönä.

Retkisarja 12 km on leppoisa ryhmämelonta ilman aikaa ja kuntosarja melotaan ajanotolla omalla vauhdilla.  Retkisarjassa poiketaan evästauolla Rysätarhan laavulla puolivälissä.  Mukaan voi tulla omalla tai HiiPun kajakilla. HiiPun kalustoa on rajoitetusti, jota pitää tiedustella etukäteen.  Perheet voivat tiedustella kaksikoiden käyttömahdollisuutta.

5 km reitti  kiertää Simolansaaren, rekiniemenkarin ja Hannansaaren ja palaa Nummelan venelaiturin edestä HiiPulle Maaniitunlahdelle. 12 km reitti on alussa sama sama mutta käy  lisäksi Rysätarhan kohdalla Nummelan ja Kirkonkylän puolivälissä ja kiertää Papinsaaren. 

Puffetista saa kahvia, makkaraa ja muita virvokkeita. Tervetuloa mukaan tai katsomaan.