Suomi Meloo 2015

Suomi Meloo -palaveri

HiiPun pirtillä ma 20.4. klo 18.

Palaveriin ovat tervetulleita kaikki 6.-12.6.2015 tapahtumasta kiinnostuneet HiiPun jäsenet. Mukaan 8.6. Virojoelta lähtien odotetaan lisää osallistujia nyt seitsenhenkiseen joukkueeseen. Tiedustelut Riitta.

Hei kaikki retkimelonnasta kiinnostuneet

Suomi Meloo -tapahtuma ja kesä on kohta käsillä. Mukaan 8.6. Virojoelta lähtien mahtuu vielä lisää osallistujia nyt seitsenhenkiseen HiiPun  joukkueeseen.

Tapahtuma starttaa lauantaina 6.6. klo 04:00 Lappeenrannasta edeten Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin. Sunnuntaina 7.6. melomme Viipurissa ja illansuussa palataan autosiirtona Suomen puolelle.

Vaalimaan raja-aseman jälkeen viesti starttaa uudelleen Virojoen camping-alueelta maanantaina 8.6. klo 7:00. Tällöin tai myöhemminkin ehdit vielä hyvin mukaan tapahtumaan, joka päättyy perjantaina 12.6. klo 15 Helsinkiin Puotilan venesatamaan. Osallistua voi vaikka päiväksi, pariksikin.

Melontaa joukkueille kertyy parhaimmillaan 462 km. 27 osuudesta pyritään valitsemaan joukkueen jäsenten kesken jokaiselle mieluiset osuudet. Osuuksien pituudet vaihtelevat noin 10-40 km välillä. Merellä sääolosuhteet ja saaristo tuo mukaan oman viehätyksensä, mutta myös haastetta. Hyvällä kelillä 15 km kokeneen melojan parina kaksikossa sujuu vaivattomasti. Joukkueita luotsaa johtokajakki ja hännillä tulee asianmukainen turvavene. Apua saa nopeasti, jos jotain sattuisi melojalle tai kalustolle.

Ilmoittautuminen tulee tehdä 30.5. mennessä. Aikaisempi ilmoittautuminen on kuitenkin suotavaa, sillä jaamme joukkueen osuudet alustavasti, suunnittelemme kuljetuksemme ja varaamme yöpymispaikat jo toukokuun alkupuolilla. Kipparille ilmoittautuneet ovat tervetulleita  viimeiseen ennen lähtöä pidettävään palaveriin HiiPun majalle 2.6. klo 18.

Joukkuemaksu on 200 e ja vain Suomen puolella melovien henkilömaksu 45 e. Yhtenä päivänä osallistuvien maksu on 25 e. Majoituksemme hinnat vaihtelevat n 15-40e/yö/hlö. Teltassakin saa yöpyä vaikka joka yö, mutta varaudumme varustehuoltoon kuivissa tiloissa. Saunakin on todettu mukavaksi silloin tällöin. Tasaamme polttoainekulut reissun jälkeen. Luvassa on edullinen, taatusti arkiolosuhteista irtauduttava retki.

Lisätietoa tapahtumasta suomimeloo.fi-sivulta.