Suomi Meloo 2017

Suomi Meloo-jälkipalaveri maanantaina 28.8. klo 18

Maanantaina 28.8. ollaan Suomi Meloo -tapahtuman jälkitunnelmissa HiiPun pirtillä klo 18. Tapahtuma on avoin HiiPun jäsenille. Odotamme mukaan tämän vuotisen joukkueen lisäksi erityisesti aiemmin mukana olleita sekä tapahtumasta kiinnostuneita.
 

Katsomme joukkueen kuvia Kuusamo-Ii -reitiltä kahvin juonnin lomassa. Reitille sattui Oulankajokea, Karhunkierrosta, Petoeläinkeskus, koskia, kivikkopuroa, leppoisia jokimaisemia, taukopaikkoja, jäitä, sumuisia öitä, auringonpaistetta yms.
Osallistuneille jaetaan diplomit. Keskustellaan reissusta ja kerätään palautetta ja ideoita ensivuotta varten.

Ensi kesänä Suomi Meloo välillä Kuopio-Lappeenranta 9.6.2018 alkaen.

Tervetuloa
Riitta
HiiPu

Suomi-Meloo infoa

33. Suomi Meloo -kanoottiviesti melotaan 11.6. - 17.6.2017 reitillä Kuusamo - Ii.  Luvassa on upeita erämaisia maisemia, joki- ja järviosuuksia, virtaavaa vettä.

HiiPu on lähettää joukkueen kanoottiviestiin ja joukkueessa meloo 11 hiipulaista sekä kaksikolla että yksiköllä. HiiPun joukkueen kipparina toimii Riitta Sinkkonen. Jos haluat lisätietoja, niin ota yhteys Riittaan puh. 045 2349923.

Suomi-Meloon kotisivu www.suomimeloo.fi

Suomi-Meloo palaveri ma 15.5. HiiPulla

Suomi Meloo -viestistä 11.-17.6. kiinnostuneet, kokoonnutaan palaveriin HiiPun pirtille ma 15.5. klo 18. Palaveri on avoin kaikille HiiPun jäsenille.
Käydään läpi Kuusamo-Ii -reittiä, osuusjakoja, majoituspaikkoja sekä varustelistaa. Tapahtuman nettisivuilta löytyy käsikirja sekä paljon muuta.

HiiPun joukkueeseen osallistuu tämän hetkisten tietojen mukaan 11 melojaa. Osallistujamaksu on 45 e maksettuna HiiPun tilille 11.5 mennessä ja myöhemmin maksettuna 65€. Jos et ole vielä ilmoittautunut ja haluat mukaan, soita 045 234 9923. Mukaan pääsee paikanpäälläkin 25 e päivämaksulla.
Kesäkuun alussa palaveerataan vielä osuusjaoista, varusteiden mukaanotosta ja kimppakyytien aikatauluista.

Tervetuloa, Riitta

Suomi-Meloo palaveri ma 10.4. HiiPulla

Suomi Meloo -viestistä 11.-17.6. kiinnostuneet, kokoonnutaan palaveriin HiiPun pirtille ma 10.4. klo 18. 

Katsotaan Kuusamo-Ii -reittiä, majoituspaikkoja sekä vähän varustelistaakin. Tapahtuman nettisivuilta löytyy käsikirja sekä paljon muuta tietoa. Keskustellaan, ideoidaan ja kerätään osallistujien toiveita. Käydään läpi osallistujien ilmoittautuminen ja osallistujamaksun (45e) maksaminen. Toukokuussa ja kesäkuun alussa palaveerataan osuusjaoista ja varusteiden mukaanotosta.

Palaveri on avoin kaikille HiiPun jäsenille.

Tervetuloa, Riitta